Hakkari'de kavgalı aileler barıştırıldı

/ Kaynak: DHA
Hakkari'de kavgalı aileler barıştırıldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Hakkari'deki kavgada 3 kişinin yaralanmasından sonra 4 aile arasında başlayan husumet, Belediyesi yetkilileriyle DBP'lilerin devreye girmesiyle sona erdi.

Kavga, 10 gün önce Hakkari kent merkezinde çıktı. Geçitli Köyü'nde yaşayan Mecit Taş ve bazı yakınları, Hakkari kent merkezinde, Çiftçi ve Aslan ailelerine mensup 2 kişi ile tartışmaya başladı. Gençler arasındaki tartışma kısa sürede büyüdü. Kavgada, 2 kişi bıçak ve atılan taşlar yüzünden yaraladı. Bunun üzerine Aslan ailesinin yakınları da bir gün sonra isim benzerliğinden Taş ailesine mensup bir kişiyi bıçakla yaraladı. Yaralılar tedavi gördükleri hastaneden taburcu edilirken, aileler arasında ise husumet başladı. Bunun üzerine Hakkari Belediye ise DBP il örgütü devreye girdi. Aralarında husumet bulunan aileler, Hakkari Belediye Başkanlığı Meclis salonunda biraraya getirildi. Barış görüşmelerine Hakkari Belediye Başkan Vekili Nurullah Çiftçi, DBP Hakkari il Eşbaşkanı Musa Çiftçi'de katıldı. Yapılan görüşmeler üzerine aileler, tokalaşıp, barıştı. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...