Günlüğü 10 TL’ye doğal tatil

Düzenleyen:
Günlüğü 10 TL’ye doğal tatil

YAŞAM Haberleri

Bodrum'da karavanda yaşayanlar için kurulan alanda, lüks ve pahalı hayata alternatif, doğayla iç içe, uygun fiyata tatil imkânı sunuluyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çadır kampı veya karavanda yaşayanlar için kurulan alanda, uygun fiyata tatil imkânı sunuluyor. İlçede 10 yıldır yaşayan demirci ustası Sulhi Baybar tarafından işletilen Bodrum-Turgutreis Karayolu İslamhaneleri mevkisindeki alana, kamp sevenler yoğun ilgi gösteriyor. Günlüğü 10 liraya tatil ve doğal hayat, sadece yurt içinden değil, yurt dışından da ziyaretçilerini ağırlıyor. Karavanlarıyla alana gelenler, işletmeden elektrik ve su temin edebiliyor. Sulhi Baybar, "Uzun çalışmalar sonucunda bir arazi bulduğunu ve bölgede bir takım çalışmalar yaptığını ifade etti. Bodrum'da bir okulda felsefe öğretmenliği yapan Zerrin Zafer, karavanda yaşamayı seçenlerden. Bu yöntemin daha az maliyetli olduğunu vurgulayan Zafer, "İnsanlar bunun farkında değil. Geniş alanlara ihtiyaç olduklarını sanıyorlar ama küçük bir alanda da insan yemek yiyip uyuyabiliyor, çok güzel vakit geçirebiliyor" dedi. İki ay önce ilçeye gelen ve karavanda yaşamayı tercih eden Jale Hatipoğlu da, "Bence evde yaşamaktan çok daha keyifli. Bir kere her şey çok pratik ve her şey elinizin altında. Burada hakikaten güvendeyiz. Otellere göre çok daha cüzi rakamlarda yaşıyoruz. Apartman dairelerindeki aidat söz konusu olmuyor. Bahçıvan parası, havuz parası olmuyor. Bahçeyi ekip biçme imkânı var. Pazardan daha az alışveriş yapma imkânı var" dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...