Günde 25 litre su içiyor

Günde 25 litre su içiyor

YAŞAM Haberleri

İngiltere'de Sasha Kennedy (26) isimli kadın her gün 25 litre su içiyor. Kadının suya olan düşkünlüğü o kadar fazla ki bir seferinde kaliteli içme suyu olmadığı için işten ayrılmış.

İngiltere'de Sasha Kennedy (26) isimli kadın her gün rekor miktarda su içiyor. Günde 25 litre su içen kadın nereye giderse koca su şişelerini de beraberinde götürüyor.

Tabii bu kadar su içince de günde 40 kere tuvalete gitmek zorunda kalıyor. Bu yüzden kadının uykusu da bölük pörçük. Kennedy, gece bir seferde en uzun uykusunun 1 saat 15 dakika olduğunu, uyanıp hemen tuvalete koşturmak zorunda kaldığını dile getirdi.

Kadının suya olan düşkünlüğü o kadar fazla ki bir seferinde kaliteli içme suyu olmadığı için işten ayrılmış. 2 çocuk annesi kadın, bu kadar su içmesine rağmen herhangi bir sağlık probleminin olmadığını söyledi. Kennedy, 25 litre su içtiğini söylediğinde kimsenin inanmadığını, görünce de gözlerine inanamadıklarını ifade etti.

Az su içilmesi sağlık açısından zararlı olduğu gibi haddinden fazla su içilmesi de sağlığa zararlı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...