Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi

YAŞAM Haberleri

Van Gürpınar'da 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi bulundu. İçişleri Bakanlığı, 2 teröristen birinin terörden arananlarda gri listede yer alan Karker kod adlı Muhacir Duman olduğunu açıkladı.

Van Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yürütüldü.

Bu kapsamda, ilçenin Dikbıyık Mahallesi Sugözü mezrası kırsalında düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen iki teröristten birinin gri kategoride arananlar listesinde yer aldığı tespit edildi.

Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Van kırsalındaki operasyonda etkisiz hale getirilen 2 teröristen birinin terörden arananlarda gri listede yer alan Karker kod adlı Muhacir Duman olduğunu açıkladı.

Operasyonda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Bölgede halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonların yine halkın desteğiyle daha güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceği kaydedildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...