Görenler şaştı kaldı: Cayır cayır yanan evine odun attı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Görenler şaştı kaldı: Cayır cayır yanan evine odun attı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da bir ev alevlere teslim olurken, ev sahibinin yanmakta olan evine odun attığı görüntüler görenleri hayrete düşürdü. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yaralanan ev sahibi olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Mücahit B.'nin (68) tek başına yaşadığı evinde iddiaya göre sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Yalnız yaşayan adam, alevlerin arasından zorlukla dışarıya çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri ise durumu İnegöl itfaiyesine bildirdi.

YANAN EVİNE ODUN ATTI

Yangın esnasında bir amatör kameraya ev sahibinin yanmakta olan evine odun parçası attığı anlar yansıdı. Şaşırtan görüntülerin ardından yangın yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını yaklaşık 1 saatte söndürdüler. Yangın sonucu ev kullanılamaz hale gelirken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...