Gönül erleri Suriye yolunda

Düzenleyen:
Gönül erleri Suriye yolunda

YAŞAM Haberleri

Çatışmaların gün geçtikçe şiddetlendiği Halep’te bıçak kemiğe dayanmış durumda. İHH öncülüğünde yola çıkacak grup bölgedeki vahşete dikkat çekecek.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Halep’te yaşanan drama dikkat çekmek maksadıyla bir kara konvoyu hazırlıyor. 14 Aralık Çarşamba günü İstanbul Kazlıçeşme Meydanında Saat 11.00’da yapılacak basın açıklamasının ardından yola çıkması planlanan konvoya Türkiye’nin 81 ili ve yurt dışından da katılımlar olacak. Güzergâh üzerindeki illerde Halep’teki saldırıları protesto için eylemler yapılacak. Konvoyda, içerisinde temel gıda malzemelerinin yer alacağı yardım tırları olacağı gibi katılımcılar da yanlarında insani yardım malzemeleri getirebilecek. Konvoyun son durağı olan Cilvegözü Sınır Kapısı’nda katliamların durdurulması ve insani yardım koridoru açılarak bu yardımların ulaştırılması çağrısı yapılarak bütün dünyaya barış mesajı verilecek. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...