Gofretin içinden çıkanlar 10 aylık bebeği az daha öldürüyordu!

Düzenleyen:
Gofretin içinden çıkanlar 10 aylık bebeği az daha öldürüyordu!

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’da, marketten alınan gofreti küçük kızına veren aile çocuğun bir anda boğulmaya başlaması ile şoku yaşadı. Minik bebeğe hemen müdahale eden aile, bebeğin ağzından gofretle beraber yediği karton parçasını çıkarınca bi şok daha yaşadı.

Kayapınar ilçesinde oturan Özden ailesinin küçük kızı Emsiray, 10 aylık kardeşi ağlamaya başlayınca susturmak için annesinin marketten aldığı gofreti verdi. 

Gofreti yiyen kardeşinin nefes alamadığını fark eden Esmiray, annesine seslenerek yardım istedi. 10 aylık Asaf, annesinin müdahalesi ile boğulmaktan son anda kurtuldu. Anne çocuğunun ağzından çıakrdığı gofretin içinde kağıt parçaları görünce şaşkına döndü. Büyük bir ihmalkarlık olduğunu düşünen Özden ailesi, dava açtıklarını belirtirken, firmanın özür mahiyetinde kendilerine yeni ürünler gönderdiğini ancak kabul etmediklerini söyledi.

Büyük korku yaşadıklarını aktaran baba Hikmet Özden, "Bizim derdimiz para almak değil. Bunu kimse böyle düşünmesin. Bizim çocuğumuzun sağlığı söz konusu. Bugün bizim çocuğumuz olur, yarın başkasının çocuğu olur. Annesi yetişmeyip bu çocuğa bir şey olsaydı vebalini kim ödeyecekti. Lütfen, denetimleri doğru düzgün yapsınlar. Büyük firmalar denetlenmiyor, bunun bilincindeyim. İlgili firmayı aradık, bize özür niyetine bir koli ürün gönderdiler. Biz bunları kabul etmeyince onlar güvenliğe bıraktılar. Ailelere şu çağrımız var. Çocuklarınıza bir şey verirken önce kontrol edin, dikkat edin. Onlar insanların sırtından para kazanıp sağlığa dikkat etmiyorlar. Bunlara biz dikkat edeceğiz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...