'Gezi Parkı' eylemcilerine tepki gösteren gurup yürüyüş yaptı

'Gezi Parkı' eylemcilerine tepki gösteren gurup yürüyüş yaptı

YAŞAM Haberleri

Taksim eylemleri sonucu çevredeki iş yerlerine yönelik yağma olayları üzerine Başakşehir 2. Etap'da 571 Gençlik Hareketi isimli bir gurup yürüyüş yaptı.

Taksim Meydanı'nı yayalaştırma projesi kapsamında Gezi Parkı'na Topçu Kışlası'nın yeniden inşa edilmek istenmesi üzerine İstanbul başta olmak üzere bir çok şehirde başlayan olaylar devam ederken, Taksim'de yasa dışı sol örgütlerin provakasyonu ile yıkıma dönüşmesi tepkilere sebep oldu. nbsp;Eylemci gurupların polise taşlı sopalı saldırıları, araçları tahrip edip yakmaları, çevredeki iş yerlerine yönelik yağma olayları üzerine Başakşehir 2. Etap'da 571 Gençlik Hareketi isimli bir gurup yürüyüş yaptı. 'Polise uzanan eller kırılsın', 'Aşağı inmeyen çapulcu olsun' gibi sloganlar atan grup, tekbir getirip etaplar arasında dolaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...