Gençler, kulaklık satışlarını patlattı

Gençler, kulaklık satışlarını patlattı

YAŞAM Haberleri

Teknoloji Marketleri Pazarlama yetkilileri, kulaklık satın alan tüketicilerin yüzde 70'ini 18-24 yaş aralığındaki gençlerin oluşturduğunu söyledi.

Hemen hemen her gencin iki kulağına birden çeşit çeşit cep telefonu, iPhone, MP3 player dayayıp, sokaklarda ve toplu taşıma araçlarında kimseye aldırış etmeden dolaşmaları artık moda halini aldı. Böyle olunca da kulaklık satışlarında patlama oldu. Teknoloji Marketleri Pazarlama yetkilileri, kulaklık satın alan tüketicilerin yüzde 70'ini 18-24 yaş aralığındaki gençlerin oluşturduğunu söyledi. Ayda 100 binden fazla kulaklık satıldığını bildiren yetkililer, son bir yıl içinde 1 milyon 245 bin adet kulaklık satıldığıni söyledi. En çok kulaklık, okulların açıldığı ve yarı yıl tatilinin başladığı dönemlerde satılıyor. Kulaklık pazarında ortalama fiyat şu an 26 TL seviyesinde...Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...