Genç kadın eski eşi tarafından öldürülmekten son anda kurtuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Genç kadın eski eşi tarafından öldürülmekten son anda kurtuldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çorum'da bir kadın eski eşi tarafından silah vurulacağı esnada silah tutukluk yapınca, gözü dönmüş koca yerden taş alarak kadının kafasını yaraladı.

Kadın cinayetlerine her geçen gün birisi daha eklenirken bu kez bir kadın öldürülmekten son anda kurtuldu. Çorum'da Mahmut Ç, yaklaşık 3 ay önce boşandığı Şenay Ç'nin ikamet ettiği evine gitti. Sokakta eski eşler arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Mahmut Ç, kurusıkıdan bozma tabancasını çıkartıp, Şenay Ç'ye doğru bir el ateş etti.

Mahmut Ç, daha sonra tutukluk yapan silahın kabzasıyla ve yerden aldığı taşlarla Şenay Ç'nin kafasına vurarak başından yara almasına neden oldu.

VATANDAŞLAR KURTARDI

Kavga sesleri üzerine sokağa çıkan vatandaşlar, Şenay Ç'yi eski eşinden kurtardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Mahmut Ç'yi gözaltına aldı.

Öldürülmekten son anda kurtulan yaralanan kadın ise ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...