Genç hemşireyi yatalak bıraktı, serbest kaldı!

Düzenleyen:
Genç hemşireyi yatalak bıraktı, serbest kaldı!

YAŞAM Haberleri

Adana’da elektrikli scooter ile sokak arasında ilerlerken ters yönden hızla gelen bir aracın altında kalan hemşire Hatice Şener’in durumu ciddiyetini koruyor. Olay yerinden kaçtıktan bir süre sonra polis merkezine giderek teslim olan ve serbest bırakılan şüpheli için ise genç hemşirenin ailesi adalet istiyor.

Adana’da elektrikli scooter kullanan 23 yaşındaki hemşire Hatice Şener, ters yönden gelen hafif ticari aracın kendisine çarparak kaçması sonucu ağır yaralandı. Güvenlik kameralarınca kaydedilen kazanın ardından genç hemşirenin sağlık durumu ciddiyetini korurken Şener ailesi, kızlarının yarı yatalak olduğunu belirterek adalet istedi.

 

TERS YÖNDEN GELİP ÇARPIP KAÇTI
Merkez Seyhan ilçesine bağlı Ahmet Remzi Yüreğir Caddesi üzerinde, 4 Temmuz’da meydana gelen trafik kazasında iddiaya göre, özel bir hastanede hemşirelik yapan 23 yaşındaki Hatice Şener, cadde üzerinde seyir halindeyken İbrahim E. idaresindeki 79 AAB 796 plakalı ters yönden hızla gelen hafif ticari araç genç kıza çarptı. Şener, çarpmanın etkisiyle yola savrulurken sürücü ise kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızı Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan genç hemşire daha sonra taburcu edildi.

 

TESLİM OLDU, SERBEST KALDI
Sürücü ise Bağlar Polis Merkezi Amirliği’ne giderek teslim oldu. İbrahim E., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan, kaza anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İbrahim E.’nin kullandığı hafif ticari aracın hızla geldiği, sollama yaparak ters yöne girdiği ve bu sırada Hatice Şener’e çarpıp kaçtığı görüldü.

 

“HIZ SINIRININ 70 KİLOMETRE ÜSTÜNDE”
Evde tedavisi devam eden genç kızın vücudunda birçok kırık ve çatlak olduğu, sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

60 yaşındaki baba Mehmet Akif Şener, sürücünün ehliyeti olmadığını da iddia ederek, “Bu caddenin yol hakkı azami 30 kilometre. Ancak o sürücü neredeyse 100 kilometre hızla gelerek kızıma çarpıyor. Kızımın vücudunda birçok kırık var. Şu an kızım yarı yatalak durumda” diye konuştu.

“BİZ BU VATANIN SEVDALISIYIZ”
Kızının hemşire olduğunu ve hayallerinin yarım kaldığını anlatan baba Şener, “Kızım yakın zamana kadar özel bir hastanede kritik yoğun bakım hemşiresiydi. Her gün eve elleri mor geliyordu. ‘Baba bugün de bir insanı hayata döndürdüm’ diye sevinerek geliyordu.”

“Daha sonra ameliyat hemşiresi olarak başka bir hastaneye geçti. Kızım insanlara kendisini adamıştı. Biz bu vatanın sevdalısıyız. Bir oğlum özel harekat polisi, bir oğlum jandarma uzman çavuş, bir kızım da hemşire” ifadelerini kullandı.

 

“2 CANAVAR BİZİM CANLARIMIZI ALDI”
Aynı kazanın benzerinin İstanbul’da da olduğunu ve o kazada 23 yaşında ölen Dilara Gül’ü kızına benzettiğini söyleyen Mehmet Akif Şener, “İstanbul’daki olan kazada ciğerim parçalandı. Benim kızımla yaşı, vücut ebatları aynı. Ben orada kızımı gördüm. O sürücü de genç kızımızı arabanın altına almıştı.”

“Neden bir insanın canına kastetmek için psikopatça hareket ediliyor onu anlayamıyorum. Bu insanlara frene basmayı öğretmek lazım. Bizim çiçeklerimizi kırdılar. 23 sene dile kolay. Onlar bizim çiçeklerimiz. 2 canavar bizim canlarımızı aldılar. Bunlar teröristtir. Bunlar da trafik terörüdür. Terörün başka bir türüdür” dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...