Gel arkadaşım, bin sırtıma!

- Güncelleme:
Gel arkadaşım, bin sırtıma!

Yaşam Haberleri

Annesini kaybeden fok, hayvan bakım merkezi tarafından özel bakıma alındı. Daha 15 günlük olan yavru fok, Uruguay'ın Piriapolis bölgesindeki halkın ilgi odağı oldu.

Annesini kaybeden yavru fok, nbsp;Uruguay'ın Piriapolis bölgesindeki bir nbsp;hayvan bakım merkezi tarafından özel bakıma alındı. . nbsp;
Bakım merkezinin ünlü aktör Bruce Willis'e benzerliğiyle dikkat çeken başkanı Richard Tesore, foku omuzlarında taşıyor, biberonla besliyor. Sevimli fok, çevreden ziyaretçi de çekerken bilhassa çocuklardan yoğun ilgi görüyor. nbsp;

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yavru fok doğal ortamdan kopmasın diye zaman zaman denize de bırakılıyor. Başına gelenlerin idrakinde olmayan yavru fok, halinden memnun görünüyor. nbsp;Bakım merkezinde yunus balıkları ve yavru penguenler de var. Bu hayvanlar, tedavi ve bakım sonrasında yaban hayatına geri bırakılıyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...