Gaz kapsülü değil taş yaralamış

/ Kaynak: İHA
Gaz kapsülü değil taş yaralamış

YAŞAM Haberleri  / İHA

Öcalan'ın yakalanışının 16. yıl dönümünde yapılan korsan gösteri sırasında gaz kapsülüyle yaralandığı iddia edilen çocuğun, yüzünü taş yaralamış.

Adana'da, Abdullah Öcalan'ın yakalanışının 16. yıl dönümü nedeniyle yapılan korsan gösteri sırasında gaz kapsülüyle yaralandığı iddia edilen çocuğun, yüzüne taş geldiği tespit edildi.Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Abdullah Öcalan'ın Kenya'dan Türkiye'ye getirilişinin 16. yıl dönümü nedeniyle PKK yandaşları Ova Mahallesi'nde korsan gösteri yapıp ateş yaktı. Yolu kapatan PKK yandaşlarını polis önce uyardı. Ancak uyarılara rağmen yolu trafiğe açmayan PKK yandaşları polise taş, havai fişek ve molotofkokteyli ile saldırdı. Bunun üzerine polis de tazyikli su ve gaz ile müdahale etti. Bu arada 15 yaşındaki Ş.İ. isimli bir çocuk kafasına aldığı darbe ile yaralandı. Ş.İ. ve ailesi ekmek almaya giderken gaz kapsülünün isabet etmesi sonucu yaralandığını ileri sürdü. Ancak hastanede yapılan tespitte çocuğun yüzüne gaz kapsülü isabet etmesi sonucu barut lekesi olması gerektiği, ayrıca oluşan hasardan da çocuğun yüzüne büyük bir taş parçasının çarptığı, yere düşerek yüzünü yere vurduğu belirlendi. Ayrıca ekmek almaya gittiği söyleminin de yalan olduğu, yapılan tespitlere göre çocuğun yaralandığı yerdeki bütün iş yerlerinin eylem nedeniyle kapalı olduğu belirlendi. Çocuğun korsan gösteriye katılıp katılmadığı konusunda ise bir tespit yapılamadı. Ş.İ.'nin Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam ederken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...