Galata'daki dehşette gelişme! Kendini yakan genç hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Galata'daki dehşette gelişme! Kendini yakan genç hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da Galata Kulesi önünde kendini yakan gençten kötü haber geldi. Ağır derecede yanıkla hastaneye kaldırılan gencin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Galata Kulesi meydanında akşam saatlerinde siyah kıyafetli ve elinde plastik orakla dolaşan 28 yaşındaki ki Abdullah Cihat Turan Pekpak,bir süre meydanda dolaşmış ve ardından tiner dökerek kendini yakmıştı. 

Dehşete düşüren anlarda kendi yakan genç alev alev yanarken çevredeki esnaflardan biri yangın tüpüyle yanan gence müdahale etmiş ve alevler söndürülmüştü. 

HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORDU

Müdahalenin ardından ağır yaralı genç yere yığılmıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edilmişti. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına almıştı. Gencin vücudunda 2. ve 3. dereceden yanıkları olduğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenilmişti.

KORKUNÇ AYRINTI! AİLESİNİ ARAYARAK 'KENDİMİ YAKACAĞIM' DEMİŞ

Olayla ilgili hastanede tedavi devam eden gencin sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, gencin cebinde Konya’dan geliş otobüs bileti olduğunu tespit etmişti. 

Öte yandan gencin yanan poşetindeki tableti de polis tarafından muhafaza altına alınmıştı. Gencin psikolojik sorunları olduğu ve olaydan önce ailesini arayarak “kendini yakacağım” dediği öğrenildi. Polis olayla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...