Fular ile vintage rüzgârı esecek

Fular ile vintage rüzgârı esecek

YAŞAM Haberleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber elbise dolabımız da yavaş yavaş renklenmeye başladı. Kıyafetlerimiz renklenirken saçlarda da renkli aksesuarlar ön plana çıkıyor.

DUYGU YILMAZ

Yıllar öncesinin meşhur bandana modası günümüzde yerini vintage esintisi estiren fularlara bıraktı. Kadınlar için daima klasik bir aksesuar olarak dolaplarda yer alan fuları birçok farklı şekilde saçınızda kullanmamız mümkün. Salaş ama tarz görünmek istediğiniz bir günde saçlarınızı renkli bir fular ile gevşek bir şekilde toplayabilirsiniz. Bir davete katılırken topuz yaptığınızda, fuları topuzunuzun üzerinden dolandırıp fiyonk yapabilirsiniz. Denizden çıktığınızda asla şekil veremediğiniz inatçı saçlarınızı da bandana tarzı bağladığınız fularla kamufle edebilirsiniz. Plajlarda sık sık görmeye alıştığımız bu bağlama stili günü kurtarmanızı ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Fularları saç dışında klasik olarak boynunuza bağlayabileceğiniz gibi çantanızın askısı ile pantolonuzun kemer kısmına bağlayarak birçok şekilde tarzınızı konuşturabilirsiniz.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...