Fren yerine gaza bastı, döner salonuna daldı

Düzenleyen:
Fren yerine gaza bastı, döner salonuna daldı

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de facianın eşiğinden dönüldü. Bir sürücü, otomobilini park etmek isterken frenle gaz pedalını karıştırdı. Ardından olanlar oldu...

Zafer Caddesi'nde akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Yol kenarına otomobilini park etmek isteyen Y.E.B, fren yerine yanlışlıkla bastı. Aniden hızlanan araç, caddedeki döner salonuna daldı. Otomobil, bina kirişine ve camekana çarparak durabildi. Dönercideki müşteriler ve çalışanlar ise dehşete kapıldı. Kazanın şokunu atlatamayan sürücü hastaneye kaldırılırken eşi ve çocuğu yara almadı. Bir kadın müşterinin gözüne sıçrayan cam ise sağlık görevlileri tarafından çıkarıldı. 

Fren yerine gaza bastı, döner salonuna daldı

AZ KALSIN ÇOCUĞU EZİYORDU

 Öte yandan polis, aracı çekici yardımıyla otoparka kaldırdı. Döner salonu çalışanı Melike Korkun, yaşanılanarı şöyle aktardı: Tezgâhta duruyordum. Bir anda araba geldi. Yönünü bize doğru kırdı. Müşterinin çocuğu sandalyedeydi, düştü. Hemen çocuğu tuttum. Şoför şoka girdi, bir süre kımıldayamadı.

Fren yerine gaza bastı, döner salonuna daldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...