Firari estetikçi sınırdan nasıl geçti?

Düzenleyen:
Firari estetikçi sınırdan nasıl geçti?

YAŞAM Haberleri

Dudak dolgusu ve botoks yaptığı kişiler hastanelik olunca yakalanan Soner Gülnaz, tutuklu bulunduğu cezaevinden kaçtı. Sahte estetikçiyi özel ekip ele geçirdi

Kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ile botoks yaptığı iddiasıyla yargılanan kuaför Soner Gülnaz hırsızlıktan tutuklandı. Cezasını çekmesi için açık cezaevine gönderildi. Sahte estetikçi cezaevinden firar etti. Güvenlik güçleri Gülnaz’ı yakalamak için çalışma başlattı. Soner Gülnaz’ın saklanmak için merkez Seyhan ilçesi Yeni Bey Mahallesi’ndeki bir eve gittiğini belirleyen ekipler, sabaha karşı operasyon düzenledi. Eve gittiği sırada yakalanan sahte estetikçi, işlemlerin ardından Adana Adliyesine götürüldü. Mahkûmların kendisine baskı yaptığını ileri sürüp, buna dayanamayarak kaçtığını iddia eden Gülnaz, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Swinger çetesini ortaya çıkardım. İftiralarla doluyum. Yunanistan’a kaçma işi yalan. Hepsini açıklayacağım. Devletime sığınıyorum” diye konuştu.  Soner G’nin cezaevinden kaçtıktan sonra sahte kimlikle Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gittiği, daha sonra Türkiye’ye döndüğü ve Yunanistan’a kaçma planı yaptığı ifade edildi. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...