Filiz Akın, Malatya'da

Filiz Akın, Malatya'da

YAŞAM Haberleri

4. Uluslararası Malatya Film Festivali için kente gelen Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu Filiz Akın, Özel Gözde Kışla Hastanesi'ni ziyaret etti.

Özel Gözde Kışla Hastanesi'ni ziyaret eden usta oyuncu Filiz Akın,beyin cerrahi bölümünde yatan hastalarla bir araya geldi. Akın, Malatya'ya olan hayranlığını dile getirerek, "Malatya çok önemli bir şehir. Malatya, festivale ve sanata çok büyük önem veriyor. Bu diğer şehirlere de örnek olması gereken bir özellik. Malatyalılar, markalaşmayı öğrenmişler" dedi.
Malatya'nın misafirperverliğine de vurgu yapan Akın, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. nbsp;Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman ise, Türk sinemasının usta oyuncusu Filiz Akın'ı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Filiz hanımı sağlık grubumuzda görmek bizlere büyük bir heyecan verdi. Filiz Akın'ın çok güzel geçmişinin yanı sıra kötüde bir anısı oldu. Filiz Akın ismi artık meme kanseriyle mücadelede sembol bir isim haline geldi. Zarafeti, güzelliği ve hanımefendi kişiliğiyle birlikte, kanserle mücadelenin de sembol ismi oldu" diye konuştu.
Ziyarette ayrıca Gözde Kışla Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent Bozyiğit, Filiz Akın'a kayısı ve çiçek takdim etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...