Feribotta dehşet

Feribotta dehşet

YAŞAM Haberleri

Mudanya-Kabataş seferini yapan feribotun, dev dalgalar sebebiyle camı patladı. 270 yolcu büyük panik yaşadı, 15 kişi yaralandı.

Marmara Bölgesi'nde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına, deniz ulaşımını olumsuz yönde etkilerken Mudanya'da bir feribot büyük tehlike atlattı.
Bursa'nın Mudanya ilçesinden Kabataş'a gitmek üzere saat 18.45'te 270 yolcusuyla hareket eden Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi'ne ait "Emir Sultan" feribotu, Armutlu Bozburun açıklarında fırtınaya yakalandı. Dev dalgalar feribotun ön camını patlatınca yolcular arasında büyük panik ve korku yaşandı. 15 kişi cam kırığı ve kargaşa sebebiyle hafif yaralandı. Kaptan feribotu yeniden Mudanya İskelesi'ne yanaştırırken, yaralı olan ve fenalaşan yolcular ambulanslarla Bursa'daki devlet ve özel hastanelere sevk edildi.

##tgvideo##
İDO SEFERLERİ İPTAL
Bu arada şiddetli poyraz sebebiyle İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş.'nin (İDO) dün akşam yapılması gereken bazı seferleri iptal edildi.
Feribotta dehşet
Dev dalgaların savurduğu feribotta herkes can yeleklerine hücum etti. Mudanya'da tekrar karaya ayak basan yolcular derin bir nefes aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...