Fenomen 'Tostçu Mahmut'un cenazesi memleketine gönderildi

Düzenleyen:
Fenomen 'Tostçu Mahmut'un cenazesi memleketine gönderildi

YAŞAM Haberleri

İstanbul'a giderken Niğde'de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ve "Tostçu Mahmut" adıyla bilinen fenomen Anıl Kurt'un cenazesi memleketi Adana'ya gönderildi.

İnternetin fenomen yüzlerinden "Tostçu Mahmut" takma isimli Anıl Kurt, İstanbul'a şube açmak için geldiği yolda trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmişti. Kurt'un cenazesi kaza yaptığı Niüde'den memleketi Adana'ya gönderildi.

Fenomen 'Tostçu Mahmut'un cenazesi memleketine gönderildi

"TÜM İNSANLAR HAKKINI HELAL ETSİN OĞLUMA"
Ulukışla ilçesinde dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve 'Tostçu Mahmut' olarak bilinen sosyal medya fenomeni Anıl Kurt'un Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde otopsi işlemleri tamamlandı. Kurt'un cenazesini babası Mahmut ve kardeşi İbrahim teslim aldı. Ayakta durmakta zorlanan Baba Mahmut Kurt, "Tüm insanlar hakkını helal etsin oğluma” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...