Feci ölüm! Sobayı yakmak isterken, kendini yaktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Feci ölüm! Sobayı yakmak isterken, kendini yaktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tokat'ta ısınmak için sobayı yakmaya çalışan yaşlı adam, o esnada elbisesinin tutuşması üzerine feci şekilde yandı. Hastaneye kaldırılan adamın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tokat'ta soba yakma girişimi facia ile son buldu. Isınmak için sobayı yakmaya çalışan yaşlı adamın bir anlık dikkatsizlikle üstü tıutuştu. Bir anda yanmaya başlayan adam, yakınları tarafından hastaneye yetiştirildi. Talihsiz adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

ELBİSELERİ TUTUŞUNCA BİR ANDA ALEVLER İÇİNDE KALDI

Olay, Tokat'ın Gökova köyünde 27 Ocak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde sobayı yakmak isteyen 79 yaşındaki Salih Taşkıran kıyafetinin tutuşması sonucu yaralandı. Tokat Devlet Hastanesine kaldırılan yaşlı adam ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Samsun'daki hastanenin yanık merkezinde tedavi altında bulunan Salih Taşkıran yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu akşam hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...