Feci kaza! Karı-koca ölüme beraber gitti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Feci kaza! Karı-koca ölüme beraber gitti

YAŞAM Haberleri  / AA

Ordu'da bir otomobilin kontrolden çıkarak tıra çarptığı kazada, karı koca hayatını kaybetti.

Trafik kazası bu defa Ordu'da iki cana mal oldu. Seyir halindeki otomobilin kontrolden çıkarak tıra çarpması sonucu, araçta bulunan karı koca feci şekilde hayatını kaybetti.

Feci kaza! Karı-koca ölüme beraber gitti

BİR ANLIK HATA CANLARINA MAL OLDU

Alınan bilgiye göre, Samsun istikametinden Ordu yönüne giden Mahmut Öztürk (63) yönetimindeki 16 V 8956 plakalı otomobil, Doğanköy Mahallesi'nde kontrolden çıkarak yol kenarında park halindeki 31 NEY 90 plakalı tırın yanında bulunan sürücüsü Ahmet Karatekin'e çarptı. Ardından otomobil, park halindeki yabancı plakalı başka bir tıra çarparak altına girdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Feci kaza! Karı-koca ölüme beraber gitti

GERİYE KUR'AN-I KERİM VE CÜZLERİ KALDI

Kazada otomobilin sürücü Mahmut ile eşi Selma Öztürk (63), olay yerinde hayatını kaybetti. Bacağı koparak ağır yaralanan tırın sürücü Karatekin ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öztürk çiftinin cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle ulaşım, bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Bu sırada, jandarma personeli, otomobilden yola savrulan eşyalar arasında bulunan Kur'an-ı Kerim ile cüzü alarak ekip arabasına koydu.

Feci kaza! Karı-koca ölüme beraber gitti

HIZ GÖSTERGESİ 180 KİLOMETREDE TAKILI KALDIK

Kaza sonrası güvenlik güçleri, Samsun’dan Ordu istikametinde geniş çaplı güvenlik önlemi alarak, ulaşımı kontrollü olarak sağladı. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobil çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırıldı, bu sırada ise aracın hız göstergesinin yaklaşık 180 kilometrede takılı kalması dikkat çekti.
Hayatını kaybeden şahısların cenazeleri olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Feci kaza! Karı-koca ölüme beraber gitti

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...