Feci kaza! 2 ölü, ağır 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Feci kaza! 2 ölü, ağır 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazası sonrası 2 kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Trafik kazası bu defa Diyarbakır’da 2 cana mal oldu. Yenişehir ilçesinde kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Feci kaza! 2 ölü, ağır 2 yaralıFeci kaza sonrası otomobil kullanılmaz hale geldi.

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Kaza, Yenişehir ilçesi Üçkuyular Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otomobil ile ticari araç kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan otomobildeki Hüseyin Aslan (55), Mehmet Ali Demirtaş (50), Nesim Özcan (53) ile kamyonetteki Zeki G. ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı olan Mehmet Ali Demirtaş ve Nesim Özcan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Feci kaza! 2 ölü, ağır 2 yaralı
Kazayla ilgili geniş çapta inceleme başlatılırken, hayatını kaybeden vatandaşların cenazeleri morga kaldırıldı. Hurdaya dönene araçlar ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...