Fazla enerji içeceği içti, hastanelik oldu

Düzenleyen:
Fazla enerji içeceği içti, hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri

Gaziantep’te yaşayan 16 yaşındaki Mehmet K., çok fazla enerji içeceği içti, hastanelik oldu.

Gaziantep’te yaşayan Mehmet K., şiddetli karın ağrısı, uykusuzluk ve kalbinde kasılma şikayeti ile  hastaneye başvurdu. Doktor gencin sıkıntılarının enerji kazanmak için aldığı enerji içeceğinden kaynaklandığını belirledi.

"YORGUNLUK NEDENİYLE İÇİYORDUM"

Tedavi sonrası konuşan Mehmet K., “Yoğun çalışma hayatının getirmiş olduğu yorgunluk nedeniyle günde birden fazla enerji içeceği tüketiyordum. Bu sıkıntıları yaşayacağımı tahmin bile edemezdim. Sağlık sorunlarım ortaya çıkınca birçok yere başvurdum, ancak bir sonuç alamadım. Doktorumun uladığı tedavi sonrası sıkıntılarımdan kurtuldum. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum” dedi.

ENERJİ İÇECEĞİNE DİKKAT
Doktor enerji içeceklerinin zararlı etkileri konusunda ebeveynlere uyarılarda bulunarak, “Enerji içecekleri özellikle gençler tarafından son yıllarda sık tüketilmeye başlandı. Uzun süreli performans kazanmak ve zinde kalmak için içilen bu tür içecekler gizli kalp, kalp kası hastalıkları, ritim bozukluklarına ve yüksek tansiyon gibi rahatsızlıklara zemin hazırlamaktadır. Gençlerin bu tür uyarıcı özelliklerden şiddetle kaçınılması gerekmektedir” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...