Fatih'te silahlı çatışma: 1'i ağır 3 yaralı

/ Kaynak: İHA
Fatih'te silahlı çatışma: 1'i ağır 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Fatih'te bir cafede çıkan kavgada silahlar konuştu. Mermilerin havada uçuştuğu kavgada biri ağır üç kişi yaralandı.

Saldırganlar olay yerinden bir otomobil ile kaçarken yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Fatih Molla Gürani Mahallesi Lütfüpaşa sokak üzerinde bulunan cafeye otomobille gelen iki kişi ile cafedekiler arasında kavga çıktı. Saat 15.30 sıralarında meydana gelen kavga büyüyünce otomobille gelen zanlılardan birisi silahıyla kurşun yağdırdı.

Cafede bulunan Ramazan T. Karnına isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralanırken, 15 yaşındaki Ali Ö. bacağından ve 17 yaşındaki İslam Y. kalçasından yaralandı. Saldırganlar kavganın hemen ardından geldikleri otomobil ile kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay yeri inceleme polisi cafe ve sokakta bulunan boş kovanlar üzerinde inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...