Fare kapanına takılan kedi, kurtarılamayınca itlaf edildi

Düzenleyen:
Fare kapanına takılan kedi, kurtarılamayınca itlaf edildi

YAŞAM Haberleri

İngiltere’de başkent Londra’nın kuzeyinde fare kapanına takılıp kalmış siyah beyaz bir kedi görüldü. Haber verilmesi üzerine gelen Kraliyet Hayvanlara Karşı Zulmü Önleme Derneği (RSPCA) görevlileri, kapanın yapıştırıcıyla dolu, kedinin sol ön bacağında da enfeksiyon kapmış büyük bir yara olduğunu gördüler.

Kedinin kuyruğu hasarlı, arka ayakları da birbirine yapışıktı. Kapandaki yapıştırıcı sebebiyle kedinin tüylerinde de yer yer kopmalar vardı. Görevliler kediyi kapanla birlikte hastaneye götürdü. RSPCA yetkilisi Nicole Broster, “Zavallı kedi çok korkmuştu. Korkunç yaraları vardı ve büyük acı çekiyordu” dedi. Bir miktar yapıştırıcıyı da yediği belirlenen kedi, durumunun hızla kötüleşmesi üzerine uyuşturucu verilerek itlaf edildi. RSPCA, farelere yapıştırıcılı tuzaklar kurulmaması konusunda uyarıda bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...