Evine gelen adam kapıyı açınca gözlerine inanamadı

Düzenleyen:
Evine gelen adam kapıyı açınca gözlerine inanamadı

YAŞAM Haberleri

Amerika'nın Güney Karolina eyaletinin Greenwood ilçesinde yaşayan Mark Hyatt, evine girdiği sırada tavandan sarkmış ve birbirine dolanmış iki yılanla karşı karşıya geldi.

Amerika'nın Güney Karolina eyaletinin Greenwood ilçesinde yaşayan Mark Hyatt,evinin kapısını açtığında tavandan sarkmakta olan yaklaşık 1 metre boyundaki iki yılan gördü. Birbirine dolanmış halde görünen yılanların çiftleştiklerini anlayan Hyatt, hemen cep telefonunu çıkarak bu anları kayıt altına aldı.

Evine gelen adam kapıyı açınca gözlerine inanamadı

YILANLARIN BİRİNİ EVDEN DIŞARI ATMAYI BAŞARMIŞ

Cep telefonuna kaydettiği videoyu kişisel Facebook hesabında paylaşan Hyatt; "Evet, bugün eve geldiğimde manzara buydu. Biraz kapıştıktan sonra birisini evin dışına atmayı başardım. Diğeri ise kaçarak evin içinde bir yerde kayboldu. Bu gece evime gelip uyumayı isteyen var mı?" satırlarını videonun altına yazdı.

''LÜTFEN YATAK ODAMA GİTMEYİN''

Videoda Hyatt'ın yılanlara seslenerek; "Lütfen yatak odama doğru gitmeyin!" dediği duyuluyor. Yılanların kara yılan cinsi olabileceğini iddia eden Hyatt, sürüngenlerden bir tanesini evin dışındaki bahçeye atmayı başardığını diğerinin ise gözden kaybolduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...