Evinden uyuşturucu hap çıkan genç bakın ne yaptı!

/ Kaynak: İHA
Evinden uyuşturucu hap çıkan genç bakın ne yaptı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da evinde 725 adet uyuşturucu hap bulunması sonucu tutuklanan genç, hapları arkadaşının kendi evine emanet olarak bıraktığını iddia etti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 2.5 ay önce İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde bulunan 28 yaşındaki H.A.'nın evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada 725 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçti. Gözaltına alınan H.A., hapların kendisine ait olduğunu ve İstanbul'dan tanımadığı bir kişiden satın aldığını belirterek, içmek için bulundurduğunu ve kimseye satmadığını iddia etti. H.A. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "uyuşturucu ticareti" suçundan dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasında hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip kendini savunan H.A., "Haplar benim değil. F.A. adlı arkadaşıma ait. '2-3 gün dursun alacağım' diye 3 bin 250 adedini benim eve bıraktı. 3 gün sonra gelip 2 bin 500 tanesini aldı. 750 tanesi kaldı. 'Bunları da yarın alacağım' diye konuştu. Ben kimseye uyuşturucu satmadım. F.A. benim zaafımdan faydalandı. Bana cezaevindeyken para da yatırdı. Uyuşturucu aldığım için çok pişmanım. Tahliyemi ve tutuksuz yargılanmayı istiyorum" dedi. nbsp;
Mahkeme heyeti H.A.'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...