"Evim yandı, yardım yok" demişti! O yalancı provokatör tutuklandı

Düzenleyen:
"Evim yandı, yardım yok" demişti! O yalancı provokatör tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Antalya Gündoğmuş yangınında verdiği röportajda ‘yardım yok’ diye bağıran kadının yalan konuştuğu ortaya çıkmıştı. O kadın cezaevine gönderildi.

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde bir kadın, yangın bölgesine giderek evinin yandığını ve müdahale edilmediğini ileri sürerek bağırmaya başladı. Olay yerinde bulunan bir gazeteciye de aynı şeyleri söyleyen Y.T ile ilgili yapılan araştırmada, evinin yanmadığı ve herhangi bir malının zarar görmediği tespit edildi. Bunun üzerine Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı hakkında soruşturma başlattı.


"ALKOLLÜYDÜM"
Gözaltına alınan kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hâkimliğince "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" etme suçlamasıyla tutuklandı. Y.T'nin ifadesinde, olay günü alkol aldığını, kendisine mikrofon uzatanlara konuştuğunu söylediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...