Evde yalnız bırakılan bebek, alevlerden son anda kurtarıldı

Düzenleyen:
Evde yalnız bırakılan bebek, alevlerden son anda kurtarıldı

YAŞAM Haberleri

Samsun'da bir karı koca, 1,5 yaşındaki bebeklerini evde bırakıp dışarı çıktı. Ardından sobanın bulunduğu odada yangın başladı. Bebeği alevlerin arasından komşuları aldı.

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Zeytinlik Mahallesi, Şair Fitnat Sokak'ta acı bir olay son anda engellendi. 7 katlı binanın zemin katında yaşayan Afganistan uyruklu aile, sobayı yaktıktan İl Göç İdaresi'ndeki işlemleri için evden ayrıldı. Aile, 1,5 yaşındaki çocuklarını ise evde tek başına bıraktı. Bir süre sonra sobadan çıkan kıvılcım, yangın çıkardı. Dumanları fark eden komşular durumu 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

BEBEĞİN SESİNİ DUYUP KAPIYI KIRDI

 Evdeki bebeğin sesini duyan Afganistan uyruklu komşulardan biri kapıyı kırarak içeri girdi. Şahıs, dumandan etkilenen bebeği sağlık ekiplerine teslim etti. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi. Hastaneye kaldırılan bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Evde yalnız bırakılan bebek, alevlerden son anda kurtarıldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...