Evde toplantılar için hazır 'kombin' dönemi

Evde toplantılar için hazır 'kombin' dönemi

YAŞAM Haberleri

Pandemi, evde çalışmayı zorunlu hâle getirdi. Bu dönemde iş yerindeki giderleri minimuma inen iş yerleri, evden çalışma modelini, mümkün olan alanlarda kalıcı hâle getirme gayreti içerisinde. Bu da tekstil markalarını yeni döneme hazırlık yapma çabasına soktu.

CANAN ERASLAN

Markalar rahat, yalın ve aynı zamanda şık görünen koleksiyonlar hazırlamaya başladı. Zaman zaman sosyal medyada "Altı eşofman, üstü ceket" şeklinde komik yaklaşımlar olsa da, uzmanlar online toplantıda kendinizi daha verimli hissetmek ve odaklanabilmek için "pijama-ceket" kombinasyonunu pek tavsiye etmiyorlar. Yeni dönemde toplantı ekranını kapattığınızda üzerinizde kalsa da sizi rahatsız etmeyecek kadar rahat, toplantı ekranında kendinizi iyi hissettirecek kadar şık modeller tavsiye ediyor. Bunun için bahar aylarını yaşadığımız şu günlerde rahat bir elbise çok yerinde olacak. Aynı zamanda elastik kumaşlı bir pantolon üzerine gömlek ve abartılı olmayan bir takı evde toplantı için şıklık getirecektir. Uzmanlar küçük bir takı ve hafif bir makyajı da toplantı için öneriyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...