Evde sıkılan çocuklar hem üretiyor hem de eğleniyor

Evde sıkılan çocuklar hem üretiyor hem de eğleniyor
YAŞAM Haberleri

Covid-19 tedbirleri sebebiyle evde kalan 7-11 yaş aralığındaki ilkokul öğrencileri, Ankara ve Konya’da iki sınıf öğretmeninin hayata geçirdiği “Eğlenceli Atölyem” projesi ile atık malzemeleri geri dönüştürüyor ve mutfakta yeni lezzetler deniyor.

Ankara Polatlı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri İlkokulu sınıf öğretmeni Rümeysa Demir ile Konya Meram 24 Kasım İlkokulu sınıf öğretmeni Emine Işık, velilerle telefonda görüşerek çocuklarını yeni malzemeler üretmeye teşvik etmelerini istedi. Evlerindeki atık malzemelerden yeni eşyalar yapan ve mutfakta çeşitli yiyecekler hazırlayan çocuklar, bir yandan üretim yapmaya bir yandan da keyifli vakit geçirmeye başladı. Türkiye ve Ürdün’den 11 farklı öğretmenin de projeye dâhil olmasıyla birçok çocuk, evde ürettikleri malzemeleri öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla WhatsApp gruplarından paylaşmaya başladı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...