Eski sevgilisini ayağından vurdu, ayağından vuruldu!

/ Kaynak: DHA
Eski sevgilisini ayağından vurdu, ayağından vuruldu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Erzincan'da meydana gelen olayda ayrılmak isteyen sevgilisini ayağından vuran adam polis tarafından 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verince vuruldu.

Erzincan'da 29 yaşındaki S.A., barışma teklifini reddeden eski sevgilisini Ç.T'ye kurşun yağdırdı. Genç kadını bacaklarından ve göğsünden vuran S.A. olay yerine gelen polislerle de çatışmaya girince bacağından vurularak etkisiz hale getirirldi.Olay dün akşam nbsp;21.00 sıralarında bir kafeteryada meydana geldi. İddiaya göre Ç.T. bir süre birlikte yaşadığı S.A.'dan ayrıldı. S.A. tekrar bir araya gelmek için Ç.T'yi ikna etmek üzere genç kadının garson olarak çalıştığı kafeteryaya gitti. nbsp; nbsp;
Eski sevgilisini ayağından vurdu, ayağından vuruldu!
OPERASYONDAN FOTOĞRAFLAR
S.A. iddiaya göre barışma teklifinin reddedilmesi üzerine belindeki silahı çıkartıp Ç.T.'ye 3 el ateş etti. Göğsünden ve bacaklarından vurulan Ç.T. ağır yaralanırken, yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çelik yelek giyen polisler cinnet geçiren S.A.'ya "Teslim ol" çağrısında bulundu. Çağrıya ateş açarak karşılık veren S.A. ile polisler arasında çatışma çıktı. Çatışmada S.A. bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...