Eski koca pusu kurdu katliam yaptı!

Eski koca pusu kurdu katliam yaptı!

YAŞAM Haberleri

Mersin'de ayrıldığı eşi ve kocasını vurarak öldüren Metin G., tabancayı kafasına dayadıktan sonra "Kendime kıyamadım" diye teslim oldu .

Mersin'de 49 yaşındaki emekli işçi Metin Gül, şiddetli geçimsizlik sonucu 2 yıl önce boşandığı eski eşi 42 yaşındaki Hatice Uysal ile ağustos ayında evlendiği emekli öğretmen 49 yaşındaki Fevzi Uysal'ı, tabanca ile vurarak öldürdü. Daha sonra tabancayı şakağına dayayarak intihar girişiminde bulunan Gül, polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, sabah saatlerinde merkez Mezitli İlçesi'nin Merkez Mahallesi'ndeki Eylül Park Apartmanı girişinde meydana geldi. Mersin'de özel bir hastanede güzellik uzmanı olarak görev yapan biri kız, iki çocuk annesi Hatice Uysal, şiddetli geçimsizlik sonucu Metin Gül'den 2012 yılında boşandı. Genç kadın geçen ağustos ayında da emekli öğretmen Fevzi Uysal ile evlendi. İddiaya göre, Hatice Uysal'ın kendisinden ayrılıp başka biriyle evlenmesine hazmedemeyen Metin Gül, eski eşinin yeni oturduğu evi tespit ettikten sonra kapıda beklemeye başladı. Metin Gül bir süre sonra sabah sporundan dönen Hatice Uysal ve Fevzi Uysal ile apartman girişinde tartıştı. Tartışmanın ardından Metin Gül, yanında getirdiği ruhsatsız tabancasını çekerek Hatice-Fevzi Uysal çiftine kurşun yağdırdı. nbsp;Hatice Uysal vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 5, eşi Fevzi Uysal ise vücuduna isabet eden 6 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Metin Gül daha sonra tabancayı başına dayayarak intihara kalkıştı. Polisin yaklaşık 15 dakika süren ikna çabaları sonunda Gül, "Kendime kıyamadım" diye bağırdıktan sonra tabancasını yere atıp polise teslim oldu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...