Eski futbolcu beş yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü

Eski futbolcu beş yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü

YAŞAM Haberleri

2008-2009 yıllarında Süper Lig ekiplerinden Hacettepespor’da top koşturan Cevher Toktaş, koronavirüs şüphesi sebebiyle beş yaşındaki oğlu Kasım’ı 23 Nisan’da Dörtçelik Çocuk Hastanesine götürdü ve yanında refakatçi olarak kalmaya başladı.

Toktaş, oğlunun fenalaştığını söyleyerek doktorlardan yardım istedi ama bütün çabalara rağmen çocuk kurtarılamadı. Ölüm sebebi olarak raporunda nefes yetersizliği yazılan Kasım, Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Definden 11 gün sonra polise teslim olan Toktaş, oğlunu kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Cinayeti “Sırt üstü yatan oğlumun üstüne yastık bastırdım. Oğlum çırpınıyordu. On beş dakika bastırdım. Oğlum hareketsiz kalınca yastığı çektim” sözleriyle soğukkanlı bir şekilde anlatan Toktaş “Oğlumu sevmiyordum. Sinir krizi geçirerek öldürdüm” ifadesini kullandı. Toktaş tutuklanarak cezaevine gönderildi. BURSA İHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...