Eski eşinin kocasını hastane girişinde öldürdü

Düzenleyen:
Eski eşinin kocasını hastane girişinde öldürdü

YAŞAM Haberleri

Balıkesir’de Erdoğan G. adlı şahıs, 5 yıl önce boşandığı eski eşinin birlikte yaşadığı adamı Hastane kapısında 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Hayatını kaybeden Alaattin A.’nın Melahat O. ile 2 yıllık ilişkinin ardından evlendiği ve 6 ay önce boşandığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Ayvalık’ın Altınova Mahallesi’nde ikamet eden ve inşaat işleriyle uğraştığı öğrenilen 42 yaşındaki Erdoğan G., 5 yıl önce boşandığı eşi Melahat O.’ın 2 yıldır birlikte olduğu ve geçtiğimiz yıl nikah kıyıp, boşandığı ancak halen birlikte yaşadığı eşi 36 yaşındaki Alaattin A.’ı Ayvalık Devlet Hastanesi Acil Servis girişinde tartıştıktan sonra 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü. İlçede çelik kapı satışı yapan Alaattin A.’nın eski eşi Melahat O.’ın hastanede doğum yaptığı ve çocuğunu kucağına almak için hastaneye gittiğinde Melahat O.’ın eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi.
Öte yandan, zanlının 2005 yılında cezaevinde yattığı ve Melahat O. ile evliliğinden biri 18 diğeri ise 16 olmak üzere iki çocuğunun olduğu öğrenildi.
Cinayet sonrasında kaçmaya çalışan zanlı Erdoğan G., polisler tarafından yakalanarak gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...