Eşinin verdiği evlilik yüzüğüyle hayatı değişti! Şimdi 40 ülkeye ihracat yapıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eşinin verdiği evlilik yüzüğüyle hayatı değişti! Şimdi 40 ülkeye ihracat yapıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Amasya'da yaşayan bir tekstilci, hediye aldığı ilk makinenin nakliye bedelini eşinin verdiği evlilik yüzüğünü satarak ödedi. O günden sonra işlerinin açıldığını belirten 33 yaşındaki Mustafa Başkaya, günde 4 bin minder ve seyahat yastığı üretiyor, bunları 40 ülkeye gönderiyor.

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan bir tekstilci, beş yıl önce kurduğu atölyede günde 4 bin minder ve seyahat yastığı üretiyor. Hediye aldığı ilk makinenin nakliye bedelini eşinin verdiği evlilik yüzüğünü satarak karşılaması sonrası işleri açılan 33 yaşındaki iş adamı Mustafa Başkaya, şimdi 40 ülkeye ürün gönderiyor.

"BU İŞİ EŞİMİN YÜZÜĞÜYLE KURDUM"

Denizli’de yaşayan arkadaşının beş yıl önce hediye ettiği tekstil makinesini memleketine geldiğinde ödeyecek nakliye parasını bulamayınca aynı yastığa baş koyduğu eşi Rukiye’nin parmağındaki yüzüğü uzatıp satarak borcunu ödemesini istediğini hatırlatan 3 çocuk babası Başkaya, “Bu işte en büyük destekçim olan eşim. ‘Al bu yüzükle nakliyeciden makinayı al’ dedi. Bu işi eşimin yüzüğüyle kurdum. Onunla başladım. Şu an dünyaya ihracat yapıyorum" diye konuştu.

Eşinin verdiği evlilik yüzüğüyle hayatı değişti! Şimdi 40 ülkeye ihracat yapıyor

İŞLERİNİ BÜYÜTMEYİ HEDEFLİYOR

14 kişiyle üretim yaptığı atölyesini büyütüp günde 10 bin üretimi hedefleyen Başkaya, "Şu an kedi yatağı, seyahat yastıkları ve minder üretimi yapıyorum. Genelde Avrupa‘ya gönderiyorum. Son sevkiyatı Yunanistan ve Hollanda’ya gerçekleştirdim" şeklinde konuştu.

Tekstil firmalarından aldığı atıl kumaşları yeniden değerlendirerek üretimde kullandığına değinen Başkaya, destek alıp organize sanayi bölgesine taşınarak işlerini büyütmek istediğini söyledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...