Eşini, bir bardak su için öldürdü!

Eşini, bir bardak su için öldürdü!

YAŞAM Haberleri

26 yaşındaki Menekşe Y.'yi elleriyle boğarak öldürdüğü iddia edilen 29 yaşındaki Ali Rıza Y.'nin sorgusu tamamlandı.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, cinnet getirip iki çocuğunun annesi 26 yaşındaki Menekşe Y.'yi elleriyle boğarak öldürdüğü iddia edilen 29 yaşındaki Ali Rıza Y.'nin sorgusu tamamlandı. Ali Rıza Y.'nin ifadesinde, Beraat kandili nedeniyle sabah erken kalkıp namaz kıldığını, eşinden içmek için bir bardak su istediğini, salonda bulunan eşinin bunu duymazlıktan gelmesi üzerine çılgına döndüğünü söylediği öğrenildi. Ali Rıza Y.'nin, sinirlenip eşinin yanına gittiğini ve boğazını sıkmaya başladığını, genç kadının hareketsiz kalıp yere düşmesi üzerine, polisi ve sağlık ekiplerini aradığını; çok pişman olduğunu dile getirdiği belirtildi.

TUTUKLANDI
İşlemlerin tamamlanmasının ardından, emniyete getirilen iki çocuğuyla vedalaşan Ali Rıza Y., sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...