Eşini av tüfeği ile vuran koca: “Ona bir tokat bile atmadım. İçten pişmanım”

Düzenleyen:
Eşini av tüfeği ile vuran koca: “Ona bir tokat bile atmadım. İçten pişmanım”

YAŞAM Haberleri

İzmir'de eşini av tüfeğiyle yaralayıp bir bacağının kesilmesine sebep olan koca "Ben onu bir tokat bile atmamıştım ancak başımıza böyle bir olay geldi" şeklinde kendini savundu.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde ikamet eden Onur Akman, 21 Mayıs 2019'da eşi Manolya Akman'ı av tüfeğiyle vurdu. Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan kadının sol bacağı, diz kapağından kesildi. Tutuklanan Onur Akman hakkında “eşi kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan dava açıldı. 

Bugün hakim karşısına çıkan tutuklu sanık "Böyle bir evlilik hayal etmedim. Mutlu bir yuvam olsun istedim. Yaş farkına rağmen birbirimizi sevmiştik. Çok problemler yaşadık. Eşime hiç şiddet uygulamadım. Bu olay olmadan 20 gün önce bilinmeyen numaradan biri aradı ‘Manolya bana ait. Beni seviyor’ dedi. O gün ona bir tokat bile atmadım. Sonra başımıza bu olay geldi. Yürekten pişmanım" diyerek tahliyesini talep etti.

Eşini av tüfeği ile vuran koca: “Ona bir tokat bile atmadım. İçten pişmanım”

Duruşma savcısı da  sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. Heyet, mahkeme başkanının izinde olması sebebiyle karar vermeyerek duruşmayı erteledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...