Esenyurt'ta silahlı çatışma, yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Esenyurt'ta silahlı çatışma, yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Esenyurt’ta iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu, yaralılar var. Öte yandan olay anı an be an güvenlik kameralarına da yansıdı.

Esenyurt’ta cadde üzerinde karşılaşan iki grubun silahlı çatışmasında 3 kişi yaralandı.  Olay, saat 21.00 sıralarında Esenyurt Fatih Mahallesi Ünverdi Caddesi üzerinde yaşandı. Aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup cadde üzerinde karşı karşıya geldi. İki taraf arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Esenyurt'ta silahlı çatışma, yaralılar var

SİLAH, SANDALYE, SOPA, ASKILIK...

Kavga sırasında taraflar birlerine silah, sandalye, sopa ve ayaklı askılıklarla saldırdı. Yaşanan çatışmada 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.  Polis olay yerinde çevre güvenliğini sağlarken, sağlıkçılar da yaralıları hastaneye kaldırdı. 

 

O ANLAR KAMERADA 

Kavga anları olay yerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir kişinin elinde silahla kaçarken ateş ettiği, kurşunların aracın camına isabet ettiği, kovalayanların ise ellerinde sandalye ve ayaklı askılıkla vurmaya çalıştığı görünüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...