Erzurum'da iki araç çarpıştı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Erzurum'da iki araç çarpıştı, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Erzurum'un Hınıs ilçesinde meydana gelen kazada iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, biri ağır 9 kişi ise yaralandı.

Erzurum'da feci bir kaza meydana geldi, iki arabanın çarpışması sonucu 1 kişi canından oldu 9 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ercan Eren yönetimindeki otomobil, Hınıs-Varto yolundaki Halilçavuş Kavşağı'nda, karşı yönden gelen Yusuf Peker idaresindeki otomobille çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Erzurum'da iki araç çarpıştı, ölü ve yaralılar var
1 KİŞİ ÖLDÜ,  9 KİŞİ YARALI

Kazada sürücü Peker hayatını kaybetti, diğer sürücü Eren ile iki otomobildeki 8 yaralı, ambulanslarla Hınıs Şehit Yavuz Yürekseven Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Eren, hastanede yapılan müdahalenin ardından helikopter ambulansla Erzurum'a sevk edildi. Kazanın yaşandığı bölgede yoğun sisin etkili olduğu öğrenildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...