Eroin yuttu, tuvalete giderken yakalandı

Eroin yuttu, tuvalete giderken yakalandı

YAŞAM Haberleri

Brezilya'dan Türkiye'ye kokain taşıyan iki kuryeden birinin, paketi peruğunun altına koyduğu; diğerinin de uyuşturucuyu yuttuğu anlaşıldı.

İstanbul narkotik polisi, 15 Şubat'ta Brezilya'dan İstanbul'a gelecek biri kadın iki kişinin, kokain taşıdığı bilgisine ulaştı. Atatürk Havalimanı'nda uçaktan inen Arjantin uyruklu M.Ö. gözaltına alındı. Polis, Brezilya uyruklu A.D.D.O. adlı kadını da takibe başladı. Şüpheli kadının havalimanı içerisinde Lübnan uyruklu J.M. ile buluşarak, çıkışa yöneldiğini gören ekipler, bu iki şüpheliyi gözaltına aldı. Brezilyalı kadının üst aramasında, başındaki peruğa gizlenmiş 697 gram kokain ele geçirildi. Arjantinli diğer yolcu, valizinden ve üzerinden bir şey çıkmayınca; uyuşturucuyu yutmuş olabileceği şüphesiyle hastaneye götürüldü. Şüphelinin MR taramasında sindirim sisteminde 70 kapsül tespit edildi. Yapılan tıbbi müdahaleyle çıkarılan kapsüllerde 790 gram kokain olduğu görüldü. Adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KARNI 'ZEHİR' KAPSÜLLERİ İLE DOLU
Üzerinden uyuşturucu çıkmayan şüphelinin tıbbi görüntüleme cihazıyla yapılan incelemesinde, yuttuğu 70 kapsül net bir şekilde görüldü. Hastanedeki operasyonla kapsüller dışarı çıkarıldı.





nbsp;Eroin yuttu, tuvalete giderken yakalandı

PERUK ALTINDA EROİN ZULASI
Brezilyalı kadının saçına tutturulmuş peruğu inceleyen polis, peruğun altında koli bandıyla sarılmış bir paket olduğunu gördü. Peruğun bağlarının makasla kesilmesiyle, içinde kokain bulunan paket ortaya çıktı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...