Erik bin liradan tezgaha indi! 3 tanesi 60 TL

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erik bin liradan tezgaha indi! 3 tanesi 60 TL

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir'de 3 tane eriğin fiyatı 60 liradan satışa sunulurken, eriklerin kilosunun bin lira olduğu öğrenildi. Manavın, 'Erik bin lira, bin lira' diye bağırması ilginç görüntüler oluşturdu.

Balıkesir' de bir manavda erik bin liradan satışa sunuldu.

HASTA VE AŞERENLERE SATIYOR

Manav Bahadır Kesikkulak, İHA' ya yaptığı açıklamada 10 senelik manav olduğunu belirterek, 'Eriklerimiz sera olarak Mersinden geliyor.  Daha çok hasta, aşerenlere ve hamilelere satıyorum. Küçük tabaklarda 3 tane erik 60 liradan olmak üzere kilosunu bin liradan satışa sunuyorum." dedi.

Erik bin liradan tezgaha indi! 3 tanesi 60 TLManav eriklerin pahalı olduğunu mevsimi olmadığı için bu durumın normal olduğunu söyledi.

Kesikkulak, "Alıcıların yakınları aşerdiği için ve ağır hastası olduğu için mecburen alıyorlar. Erik bulduğu için alan müşteriler bana dua ediyor ve para önemli değil diyorlar.

Hasta olup ölüm döşeğinde canı çeken ve eriği çok isteyen hasta yakınları var" şeklinde konuştu.

Manav görevlisi gencin ise 'Erik bin lira' diyerek tezgah başında bağırması ilginç görüntüler oluşturdu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...