Ergenç'in sakalı, Sneijder'in saçı!

Ergenç'in sakalı, Sneijder'in saçı!

YAŞAM Haberleri

Gerek giyim tarzı gerekse estetik uygulamalar anlamında "rol model" alınan ünlüler sayesinde Türkiye'ye olan ilgi her geçen gün artıyor.

Özellikle son bir yılda ülkede saç ve sakal ekimi için gelen hasta sayısında ciddi bir artış olduğunu belirtildi. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erkut Özdamar, "Son akım gösteriyor ki artık önümüzdeki günlerde sakal içinde bu artış geçerli olacak" dedi. "Saç ve sakal ekimi konusunda Amerika ve Avrupa'nın önündeyiz" diyen Özdamar, "Ekilen greft sayısının yüksek olması, operasyonların hızlı tamamlanması ve sonuçların çok başarılı olması Türkiye'nin tercih edilmesinde en büyük sebeplerden. Ünlülerden Kıvanç Tatlıtuğ'un saçı ve sakalı, Halit Ergenç'in sakalı, futbolcu Wesley Sneijder'in ise kısa fakat son derece doğal görünümlü saçı için örnek alınıyor" şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...