Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolmuştu… Süleyman bebekten sevindiren haber

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolmuştu… Süleyman bebekten sevindiren haber

YAŞAM Haberleri

Hatay’da deprem sonrası enkaz altından kurtarıldıktan sonra 15 aylık bebek Süleyman Alpaslan, hastaneye götürülmek üzere sivil bir araca teslim edilmişti. Ailesinin o andan sonra ulaşamadığı Süleyman bebekten sevindiren haber geldi. Anne Sema Yeşilağaç, "Oğlumu bulduk çok şükür” paylaşımını yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Hatay da büyük hasar gördü. Hatay’da deprem sonrası birçok mahalle yerle bir olurken, 15 aylık bebek Süleyman Alpaslan'ın ailesi ile birlikte yaşadığı Antakya Atatürk Caddesi Oval Apartmanı da çöktü. Enkaz altından kurtarılan Süleyman bebek kayboldu.
Apartmanın 7. katında bulunan Süleyman bebek enkaz altından sivil bir asker tarafından çıkarıldı. Avukat baba Tuncay Alpaslan büyük bir sevinç yaşarken, Süleyman bebek hastaneye götürülmek üzere sivil bir araca teslim edildi. Aile o andan sonra 11 aylık bebeklerinden haber alamadı.

“HİÇBİR ŞEKİLDE OĞLUMA ULAŞAMADIM”

Yetkililerden yardım isteyen baba Tuncay Alparslan, “Diğer çocuğumu ekiplerle birlikte enkaz altından çıkardık. Daha sonra Süleyman'ı enkazdan bir sivil asker çıkardı. Hastaneye götürülmek üzere sivil bir araca teslim edildi. Ancak hastanelere aradık. Hiçbir şekilde oğluma ulaşamadım” dedi.

Minik Süleyman'dan güzel haber geldi. Süleyman'ın annesi Sema Yeşilağaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevindiren haberi duyurdu.

GÜZEL HABERİ ANNESİ PAYLAŞTI

Anne Sema Alpaslan paylaşımında “Oğlumu bulduk çok şükür Allah herkesten razı olsun çok iyi bir aileye denk gelmiş benim yavrum, Allah onlardan da sizlerden de razı olsun” dedi.

Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolmuştu… Süleyman bebekten sevindiren haber

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...