Engelliye çarpan otobüs, sağlam ayağını da ezdi

Engelliye çarpan otobüs, sağlam ayağını da ezdi

YAŞAM Haberleri

Halk otobüsü kayıp, minibüs bekleyen bedensel engelli 35 yaşındaki İlhan Korkut'a çarptı. Korkut'u altına alan otobüs sağlam olan ayağını da ezdi.

Adana'da kavşakta dönüş yapan halk otobüsü, yağmur nedeniyle kayıp, minibüs bekleyen bedensel engelli 35 yaşındaki İlhan Korkut'a çarptı. Bir bacağı engelli olan Korkut'u altına alan halk otobüsü, sağlam olan sol ayağını ezdi.Kaza, 11 Şubat günü saat 19.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'nin Cemal Gürsel Caddesi'nde meydana geldi. Akşam işten çıkıp evine gitmek için durağa doğru yürüyen İlhan Korkut, karşıya geçmek istedi. Bu sırada, Abidinpaşa Caddesi'nden Cemal Gürsel Caddesi'ne dönüş yapan halk otobüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp İlhan Korkut'a çarptı. Otobüs, sağ bacağı engelli olan Korkut'un sol ayağının üzerinden geçti. İlhan Korkut, caddenin ortasında kaldı. Acılar içinde yerde kıvranan İlhan Korkut'un yardımına kavşakta görev yapan trafik polisi koştu. Polis memuru, dizlerini İlhan Korkut'a destek yapıp, yerde oturmasını sağladı. nbsp;
Acı içinde çığlıklar atan İlhan Korkut, "Zaten bir ayağım sakattı, otobüs de diğerinin üzerinden geçti" diyerek feryat etti. İlhan Korkut, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. adı açıklanmayan şoför ise gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...