En tatlı yarışma: En çok çikolatayı yiyen kazandı

Düzenleyen:
En tatlı yarışma: En çok çikolatayı yiyen kazandı

YAŞAM Haberleri

Ankara'daki Kahve ve Çikolata Festivali'ne iki yarışma damga vurdu. Vatandaşlar, en çok çikolatayı yemek ve en çok sıcak kahveyi içmek için yarıştı.

Ankara'da Kahve ve Çikolata Festivale düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu festivalde çikolata yeme ve kahve içme yarışmaları düzenlendi. Yarışmacılar, bir dakika içerisinde önündeki çikolatayı bitirmeye çalıştı. En çok çikolata yiyerek birinci olan 55 yaşındaki Yener Akdağ “Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Birinci de oldum. Çikolatayı çok sevdiğim için hemen bitirdim" dedi.
En tatlı yarışma: En çok çikolatayı yiyen kazandı
Kahve yarışmasında ise katılımcıların önüne beş bardak sıcak kahve konuldu. Üç bardak kahveyi su gibi içen 69 yaşındaki yarışmacı "İddialıydım zaman kısa olduğu için yetiştiremedim ama kendimi iyi hissediyorum" diye konuştu. Yarışmaların yanı sıra stantlarda sergilenen ürünler de vatandaşların ilgi odağı oldu. Şeker hamurundan heykel yapan Fatma Balçık "Heykellerin tamamı yenilebilir. Bazı figürlerimi üç günde de bitirebiliyorum üç saatte de..." ifadelerini kullandı.
En tatlı yarışma: En çok çikolatayı yiyen kazandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...