En ilginç kayak! Hava 40 derece üstünde tişört ve şort var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri

Erzincan Ergan Dağı’nda, kayak hocası olan Canser Atila tam 40 derece sıcaklıkta kayak yaptı. Üzerinde tişört, şort ve kayak takımı olan Atila bunaltıcı sıcaklarda 3 bin 250 rakıma çıkarak serinlemenin yolunu buldu.

Erzincan'da doğa tutkunu kayak hocası Canser Atila'nın 40 derecelik sıcaklıkta tişörtü ve şortuyla kayak yapması dikkatleri çekti. Kayak ustası Atila herkese çağrıda bulundu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Erzincan’da kayak hocası ve doğa tutkunu Canser Atila motosikletiyle çıktığı Ergan Dağı’nın zirvesinde tişörtünü ve şortunu giyinerek kayak yaptı. Hava sıcaklığının 40 dereceleri bulunduğu Erzincan’da 12 ay boyunca erimeyen kar birikintisini kendine pist yapan Atila bunaltıcı sıcaklıklarda kayak yaparak serinledi.

Kentte yaz-kış demeden ilklere imza atan Canser Atila bu kez de ağustos ayının sıcağında kayak takımlarını motosikletine yükleyerek 3 bin 250 rakıma çıktı. Gopro kamerasıyla da o anları anbean kaydeden Atila muhteşem manzara eşliğinde kayak yapmanın tadını çıkararak unutulmaz bir gün yaşadı.

En ilginç kayak! Hava 40 derece üstünde tişört ve şort var

Daha önce buna benzer bir çok etkinlik yapan ve doğanın güzelliklerinin tadını çıkarak Canser Atila, erimeyen kar birikintisini fırsat bildiğini belirterek, “Şu an da Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nin üzerindeyiz. Yaklaşık olarak rakımımız 3 bin 250 metre. Burada 12 ay boyunca erimeyen karımız var. Biz de bunu fırsat bilerek ağustos ayında kaprimizi, tişörtümüzü, kayaklarımız alıp kros motorlarımızla dağa çıktık. Güzel bir kayak yapalım dedik. Herkesi kışın Erzincan’a kayak yapmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...