En güzel kumbarayı çizen ödülü kaptı

En güzel kumbarayı çizen ödülü kaptı

YAŞAM Haberleri

Vakıf Emeklilik tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Kumbara Tasarımı Resim Yarışması’nın ödülleri sahiplerine verildi.

Ayrıca seçilen eserlerden oluşturan serginin açılışı da gerçekleştirildi. 7-10 yaş arası 4.300 ilkokul öğrencisinin katıldığı yarışmada, dereceye giren 5 yarışmacı ödüllerini Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı’dan aldı. Yarışmada Samsun Bahçeşehir Kolejinden Ada Durmaz birincilik ödülünün sahibi oldu. Yarışmacıya birincilik ödülü olarak bisiklet hediye edildi. İstanbul Özel Güngören Mektebim İlkokulundan Kayra Kanalıcı ikinci, Çanakkale Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulundan Arda Arabacı üçüncü, Trabzon Dumlupınar İlkokulundan Yunus Emre Şen dördüncü ve Adana Özel Mektebim Çukurova Bilfen İlkokulundan Ege Berk Güngör ise beşinci oldu ve birer scooter kazandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...