En büyük araba koleksiyonu sizi şaşkına çevirecek

Düzenleyen: / Kaynak: The Sun
En büyük araba koleksiyonu sizi şaşkına çevirecek

YAŞAM Haberleri  / The Sun

Dünyada spor yıldızları, şarkıcılar ve aktörlere ait çok sayıda araba koleksiyonu var ama belki de dünyada bu konudaki en büyük koleksiyon İngiltere’de bulunuyor.

Araba toplamaya 50 sene önce Croydon’da başlayan Rodger Dudding isimli koleksiyoncunun ülke çapına yayılmış 450 arabası var. Bunların piyasa değeri 160 milyon sterlin.

Dudding, motoru olan her şeye ilgi duyuyor. Motosiklet ve diğer motorlu araçlarla koleksiyondaki parçalar 14.000 civarında. Ferrari, Lamborghini, Bentley, Alfa Romeo, Maserati, Jaguar, Land Rover ve Range Roverlar gibi arabaların bulunduğu koleksiyonun en eski parçası 1911 model Vulcan, en yenisi de 2017 model Rolls-Royce Wraith.

Koleksiyonda Aston Martin Lagonda model arabadan ise tam 25 adet var. Dudding, koleksiyonundaki araçları düğünler için kiralık olarak da veriyor.


Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...